PARCUL

Trasee 
tracks_orange_icon


Cele 11 trasee sunt marcate cu diferite culori, astfel fiecare îşi poate găsi traseul potrivit. Copii pot să îşi încerce abilităţile pe segmentele galbene şi portocalii special construite pentru ei unde sarcinile sunt concepute în aşa fel încât să corespundă cu înălţimea şi condiţia lor fizică. Distracţia adulţilor este asigurată de 6 trasee , fiecare având grade de dificultate diferite. Traseul pentru începători este obligatoriu pentru fiecare vizitator fiind folosit pentru încălzire şi evaluare. Doar după parcugerea acestui traseu se va putea trece la următorul grad de dificultate. Particularitatea principală a parcului este Tiroliana, fiind cel mai lung traseu de alunecare din Europa Centrală, cu o lungime de 985 m. O altă particularitate este traseul de teambuilding care oferă experienţe unice grupurilor cu spirit întreprinzător.

 

Siguranța Dvs. 
orange_shield


Pe parcursul aventurilor captivante, Parcul Balu asigură siguranţa participanţilor în spaţiul de joc, acţiunile din interiorul parcului fiind supravegheate de personal calificat. Fiecare participant va primi echipamente de protecţie speciale, fiind strict interzisă folosirea echipamentului propriu! Utilizarea frânghiilor de siguranţă şi a îmbrăcămintei de siguranţă este obligatorie pe întreaga lungime a traseelor.

Participanţii pot folosi parcul de aventură numai în urma unei declaraţii date pe propria răspundere înaintea intrării în parc.

Constructorul Parcului de Aventură Balu este membru al Asociaţiei Traseelor pe Frânghii Europene – ERCA (European Ropes Course Association) şi a folosit o tehnologie franceză testată şi aprobată de către ERCA.